“Drošības spilveni” jeb pašiem savs atbalstītāju pulks 0


Jāatzīst, ka introvertajiem daudz vieglāk ir iejusties, ja apkārt ir arī kāds labs draugs, kura klātbūtnē viņš jūtas labi. Iespējams, ja abi piekrītat, varat to izvērst kā pasēdēšanu draugu lokā, kurā abi arī nedaudz apradīsiet viens ar otru un nākamajā reizē būs jau daudz vienkāršāk.

Reklāma
Reklāma
Gatavo Krieviju konfliktam ar NATO: atklāj, kāpēc Putins atlaida Šoigu un viņa vietā amatā iecēla Kremļa ekonomistu
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Tomēr, ja, piemēram, puisis plāno kādu romantisku restorāna apmeklējumu vai vienkārši vakaru romantiskā gaisotnē, labāk par to pārliecināties iepriekš, lai nesanāk, ka bez vaicāšanas esi atvedusi sev līdzi draugu un izjaukusi kādu brīnišķīgu pārsteigumu.

Rezerves plāns

Ja sevišķi nepazīsti savu Romeo, ar ko šovakar norunāts randiņš, varbūt jau laikus vajag izdomāt rezerves plānu, jo nekad nevar paredzēt, cik nepatīkamā gultnē var ievirzīties tikšanās ar mazzināmiem cilvēkiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms dodies uz randiņu – apdomājies kārtīgi! Sarunā, ka draugs piezvanīs pēc stundas par kādu “steidzamu darīšanu”, kuru drīksti atteikt, ja randiņš norit labi, tomēr, ja viss galīgi nav noticis, kā plānots – lūk, arī tavs iemesls doties prom no randiņa ātrāk!

Iepriekšēja izpēte

Ja līdz šim neesat bijuši pazīstami, iespējams, vērts lietām ļaut plūst savā plūsmā, neko lieki nesasteidzot.

Tā kā mūsdienās ir tik ļoti daudz veidu, kā sazināties attālināti, iespējams, šāda metode var ļaut iepazīt vienam otru pirms tikšanās un pierast pie otra cilvēka būtības. Tomēr arī ar šo jābūt uzmanīgai – ja aizrunāsieties pārāk daudz, pastāv iespēja, ka satiekoties vairs vienkārši nebūs par ko runāt.

Atstāj kaut ko arī likteņa varā

Lai arī tiem, kuri sevišķi nevēlas iesaistīties neveiklās sarunās varētu šķist, ka labsajūtas labad jāizplāno katrs iespējamais temats un jārod kādas labas atbildes uz standartjautājumiem, lai nebūtu jākrīt kaunā, atceries, ka nevajag pārcensties.

Nesaplāno ideālās atbildes, neizliecies par to, kas tu neesi – viņš uz randiņu uzaicināja to sievieti, kāda tu esi patiesībā!

Dažkārt stress un vēlme situāciju kontrolēt var patiesi pabojāt mirkli. Sarunas kļūst vēl neveiklākas, pazūd dzīvīgums, tu paliec nervozāka – tas nav labākais scenārijs romantiskam randiņam. Vienkārši ļaujies mirklim!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.