Foto – Shutterstock

Renču kārums jeb īpašās alus siermaizes 0

250 g siera, 1 glāze gaišā alus, 1 ola, ¼ tējkarotes sinepju pulvera, šķipsniņa Kajennas piparu, sāls, 8 šķēles tostermaizes, sviests.

Reklāma
Reklāma
It kā 31 gadu vecs, taču dzimis šogad jūlijā… Pasauli pārsteidz līdz šim vecākais jaundzimušais
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē, to izkausē ūdens peldē, pakāpeniski pievieno alu un visu izmaisa. Pievieno sakultu olu, sinepju pulveri, Kajennas piparus,
sāli un atkal visu samaisa, līdz rodas biezs krēms. Baltmaizes šķēles apcep tosterī, tad uz tām uzziež plānu sviesta kārtiņu un
biezu siera masu. Maizītes viegli apcep zeltaini brūnas iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (180 °C temperatūrā).
Ēd karstas.

Vairāk recepšu, ideju un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.