Foto-Valdis Semojonovs

Reņģu rullīši ar kaperiem 0

Sastāvdaļas: svaigas reņģes, kaperi, vārīti kartupeļi, eļļa,  sviests, dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Lasīt citas ziņas

Reņģes atdala no asakām, pilda ar sasmalcinātiem kaperiem, satin rullītī. Liek uz ieeļļotas pannas un cep, līdz gatavas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kuriem pārlej kausētu sviestu un uzbārsta sakapātas dillītes.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.