Foto-Valdis Semojonovs
Reņģu rullīši ar kaperiem 0
Sastāvdaļas: svaigas reņģes, kaperi, vārīti kartupeļi, eļļa, sviests, dilles.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
Reņģes atdala no asakām, pilda ar sasmalcinātiem kaperiem, satin rullītī. Liek uz ieeļļotas pannas un cep, līdz gatavas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kuriem pārlej kausētu sviestu un uzbārsta sakapātas dillītes.



