
Foto-Valdis Semojonovs
Reņģu rullīši ar kaperiem 0
Sastāvdaļas: svaigas reņģes, kaperi, vārīti kartupeļi, eļļa, sviests, dilles.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Reņģes atdala no asakām, pilda ar sasmalcinātiem kaperiem, satin rullītī. Liek uz ieeļļotas pannas un cep, līdz gatavas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kuriem pārlej kausētu sviestu un uzbārsta sakapātas dillītes.