Foto-Valdis Semojonovs

Reņģu rullīši ar kaperiem 0

Sastāvdaļas: svaigas reņģes, kaperi, vārīti kartupeļi, eļļa,  sviests, dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Reņģes atdala no asakām, pilda ar sasmalcinātiem kaperiem, satin rullītī. Liek uz ieeļļotas pannas un cep, līdz gatavas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kuriem pārlej kausētu sviestu un uzbārsta sakapātas dillītes.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.