Foto-Valda Madalāne

Rīsu putra ar dzērvenēm 
un apelsīniem 0

Sastāvdaļas: 150 g rīsu pārslu,
 400 ml dzērveņu sulas,
 50 g cukura,
 2 – 3 apelsīni,
 70 g saldā krējuma,
 50 g kaltētu dzērveņu.


Reklāma
Reklāma

 

 

Kā gatavot?

Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
“Nekaunīgi izmanto bēgļa statusu…” Cilvēki sašutuši par ukraiņu uzvedību Latvijā 48
Kokteilis
Auns ir dēmons, bet Vērsis – zombijs. Uzzini, kādu briesmoni slēpj tava horoskopa zīme
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas pārlej ar dzērveņu sulu, pievieno cukuru. Viena apelsīna mīkstumu sasmalcina, viegli nospiež sulu, kurā saber kaltētās dzērvenes, bet izspaidas pievieno auzu pārslām. Putru liek uz uguns un maisot karsē 5 – 6 minūtes, beigās pievieno saldo krējumu.


Pārējos apelsīnus noloba, sadala daiviņās, noņem plēvītes. Kopā ar izmērcētajām dzērvenēm pasniedzot pievieno gatavai putrai.


CITI ŠOBRĪD LASA

Dzērvenes var aizstāt ar citām ogām, arī svaigām, der arī citas sulas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.