Foto-Aija Geida

Rīsu konfektes ar šokolādi
 0

Sastāvdaļas: 200 g suši apaļo rīsu, 1 ēdamkarote pūdercukura, eļļa fritēšanai.

Glazūrai:

• 6 ēdamkarotes kakao pulvera,

• 60 g sviesta,

• 6 ēdamkarotes cukura,

• 3 ēdamkarotes ūdens.

Kā gatavot?

“Tā noteikti kļūs par lielu problēmu visā pasaulē,” eksperti brīdina par ļoti nepatīkamas ādas sēnītes infekcijas izplatību 9
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Lasīt citas ziņas

Rīsus izvāra ūdenī, nokāš un sajauc ar pūdercukuru. Vislabāk šis saldais ēdiens sanāk no suši rīsiem, jo tie ideāli salīp. Kad rīsi atdzisuši, ar mitrām rokām veido apaļas bumbiņas, kuras cep eļļā, kamēr zeltaini brūnas. Pagatavo glazūru – katliņā uz lēnas uguns izkausē sviestu, pielej ūdeni un pieber kakao pulveri, kas pirms tam sajaukts ar cukuru. Izmaisa un karsē, līdz cukurs izkusis, tad mazliet atdzesē un pārlej rīsu bumbām. Vislabāk tās garšo, kamēr siltas. Vidus mīksts, apkārt kraukšķīga glazūra – kopā brīnišķīga garšas buķete!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.