Foto – Aija Geida

Rīsu–sēņu risoto ar zirnīšiem. Ātras vakariņas 0

Sastāvdaļas
• 250 g konservētu zaļo zirnīšu
• 200 g rīsu
• 600 ml ūdens
• 5 lieli šampinjoni
• 1,5 tējkarotes karija
• 100 ml kokosriekstu piena
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 0,5–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rīsus aplej ar verdošu ūdeni, vāra 5 minūtes un atstāj, lai uzbriest. Šampinjonus nomazgā, sagriež gabaliņos un apcep uz pannas eļļā, pievienojot šķipsniņu sāls. Pieliek izvārītus rīsus, kokosriekstu pienu (ja nepatīk kokosa garša, var pieliet saldo krējumu vai ūdeni), kariju un sāli. Cep pāris minūšu, nogriež uguni, uzliek vāku un ļauj, lai 5 minūtes garšas sajaucas. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.