Foto – Valdis Semjonovs

Rudens salāti no āboliem, plūmēm, bietēm un cidonijām 0

Sastāvdaļas – salātu lapas, āboli (skābeni), plūmes, sarkanās bietes, olīveļļa, cidonijas, aronijas, cukurs, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Nomizotus ābolus sagriež plānās šķēlītēs, plūmēm izņem kauliņus, pārgriež uz pusēm, apgrilē vai ātri apcep uz sakarsētas pannas. Aronijas savāra kopā ar cukuru un sablenderē. Notīrītas cidonijas vāra ūdenī, pievienojot cukuru (1 daļa cukura; 1 daļa cidoniju). Aroniju sulu sajauc ar cidoniju sīrupu. Bietes sagriež ļoti plānās šķēlēs un 40 līdz 50 min. tur šajā mērcē. Uz šķīvja glīti kārto salātu lapas, apslaka ar olīveļļu, viegli pārkaisa ar pipariem un sāli. Pāri liek apceptās ābolu šķēlītes un plūmju pusītes, vidū – marinētās bietes. Visu pārlej ar mērcīti, kas iegūta, sajaucot cidoniju sīrupu ar olīveļļu (50:50). Cidoniju sīrupu gatavo, šos augļus sagriežot plānās šķēlītēs, apkaisot ar cukuru un ļaujot pastāvēt vienu divas diennaktis.

Recepte no e-sporta bāra “7th” krājumiem

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.