Foto-Valdis Semojonovs

Rudzumaizes, biešu un siļķu kārtojums
 0

Sastāvdaļas: rudzumaize, vārītas bietes, sālītu siļķu fileja, sviests, sarkanie sīpoli,  ķiploki,  dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Pirmajā kārtā liek kvadrāta formā sagrieztu rudzu maizi, kas apcepta sviestā. Otrajā kārtā – sarīvētas vārītas bietes, kurām pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki, sāls un krējums, un viss sajaukts. Trešajā kārtā liek mazos gabaliņos sagrieztu sālītu siļķu fileju, kam pievienotas sasmalcinātas dilles. Kārtojumu dekorē ar salātu lapām, zaļumiem un sarkanajiem sīpoliem.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.