Foto-Valdis Semojonovs

Rudzumaizes, biešu un siļķu kārtojums
 0

Sastāvdaļas: rudzumaize, vārītas bietes, sālītu siļķu fileja, sviests, sarkanie sīpoli,  ķiploki,  dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pirmajā kārtā liek kvadrāta formā sagrieztu rudzu maizi, kas apcepta sviestā. Otrajā kārtā – sarīvētas vārītas bietes, kurām pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki, sāls un krējums, un viss sajaukts. Trešajā kārtā liek mazos gabaliņos sagrieztu sālītu siļķu fileju, kam pievienotas sasmalcinātas dilles. Kārtojumu dekorē ar salātu lapām, zaļumiem un sarkanajiem sīpoliem.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.