Foto-Valdis Semojonovs

Rudzumaizes, biešu un siļķu kārtojums
 0

Sastāvdaļas: rudzumaize, vārītas bietes, sālītu siļķu fileja, sviests, sarkanie sīpoli,  ķiploki,  dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
“Izvediet NATO karavīrus no Baltijas valstīm, un mēs izbeigsim karu Ukrainā,” paziņo Krievijas ārlietu ministra vietnieks Rjabkovs 157
Lasīt citas ziņas

Pirmajā kārtā liek kvadrāta formā sagrieztu rudzu maizi, kas apcepta sviestā. Otrajā kārtā – sarīvētas vārītas bietes, kurām pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki, sāls un krējums, un viss sajaukts. Trešajā kārtā liek mazos gabaliņos sagrieztu sālītu siļķu fileju, kam pievienotas sasmalcinātas dilles. Kārtojumu dekorē ar salātu lapām, zaļumiem un sarkanajiem sīpoliem.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.