Publicitātes foto

Sāļās maizes standziņas ar salami vai prošuto 0

Pirms vairāk nekā 35 gadiem šo vienkāršo un ģeniālo uzkodu pagatavot man iemācīja kāda itāļu izcelsmes kolēģa māte, atklāj raidījuma “Latvijas gardākie stāsti” veidotāja Ilze Jurkāne.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Knifs ir tajā, ka desa vai šķiņķis ar augstu tauku saturu pielīp maizes standziņām. Svarīgi tik, lai gaļa ir tiešām plāni sagriezta!

Pagatavošana vienkārša – katrai sāļajai standziņai vajag šķēlīti salami vai prošuto, ko aptin ap standziņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavās standziņas ieliek garā glāzē vai citā traukā servēšanai un pasniedz.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.