Auzu un mušļa standziņas ar kokosriekstiem. Enerģija rīta cēlienam! 0

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai un atdzesēšanai)
Katrā gabaliņā apm. 103 kcal/433 kJ
2 g olbaltumvielu, 5 g tauku, 11 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

1. Žāvētos augļus un rozīnes aplej ar verdošu ūdeni, noliek uzbriest. Pēc tam notecina sietā, sasmalcina.

2. Bļodā sajauc sviestu un medu. Pieber augļus, rozīnes, auzu pārslas, mandeles, kokosriekstu skaidiņas, miltus un cepamo pulveri, sajauc viendabīgu mīklu. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. No mīklas saveļ nelielas bumbiņas, kuras izveido 2 cm platās un 5 cm garās standziņās. Liek ar cepampapīru izklātā plātī, cep cepeškrāsnī 20 minūtes. Gatavas noliek atdzist.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.