Foto – Bonappetit.lv

Salāti ar cepeti un granātābolu 0

Pagatavošana

Gaļu sagriezt kubiņos. Sieru, olas un bietes sarīvēt uz dārzeņu rīves katru atsevišķi. Krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Lasīt citas ziņas

Porcijas glāzes pilda slāņos – gaļu, olas, sieru, bietes. Pārlej ar mērci un dekorē ar granātābolu sēkliņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gadījumā ja salātus nepasniedz uzreiz, tad līdz pasniegšanai tos uzglabāt ledusskapī un dekorēt īsi pirms pasniegšanas.
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.