Foto – findfood.ru

Salāti ar ķiršiem no azerbaidžānu virtuves 0

Tie, kam nepatīk koriandra laksti (kinza), var izmantot pētersīļus. Parasto sīpolu vietā var izmantot sarkanos, tad nav nepieciešama blanšēšana.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Nomazgā saldos ķiršus, nedaudz pagaida, līdz apžūst. Izņem kauliņus.

Ķiršus liek dziļā traukā.

Ar karotīti piepiež ogas, lai izspiestos sula.

CITI ŠOBRĪD LASA

Notīra sīpolus, sagriež gredzenos vai pusgredzenos. Liek atsevišķā traukā un aplej ar verdošu ūdeni uz 2-3 minūtēm, lai noņemtu sīvumu.

Nolej ūdeni, nospiež sīpolus un nedaudz patur. Tālāk ņem nedaudz koriandra lakstus (vai pētersīļus), sīki sagriež. Var pielikt nedaudz piparmētras.

Liek klāt sagatavotos sīpolus. Visu pievieno ķiršiem.

Salātus pārkaisa ar sāli, sarkanajiem maltajiem pipariem un rūpīgi samaisa.

Ļauj salātiem ievilkties 10-15 minūtes ledusskapī.

Protams, šo salātu garša ir neierasta, taču ļoti atsvaidzinoša!

Avots: findfood.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.