Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena mandeļu krēms 0

Pagatavošana

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus viegli sakuļ ar 2 ēdamkarotēm cukura un ½ citrona sulas un sajauc kopā ar biezpienu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputo kopā ar atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām un iecilā biezpiena masā.
Mandeļu skaidiņas uz pannas apgrauzdē gaiši brūnā krāsā un iejauc biezpiena masā, nedaudz atstājot krēma dekorēšanai.

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un iemaisa krēmā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpiena krēma masu lej saldā ēdiena trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

Pasniedz pārkaisot ar granātābola sēkliņām, mandeļu skaidiņām un bagātinot ar aprikožu džemu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.