Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena mandeļu krēms 0

Pagatavošana

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus viegli sakuļ ar 2 ēdamkarotēm cukura un ½ citrona sulas un sajauc kopā ar biezpienu.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputo kopā ar atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām un iecilā biezpiena masā.
Mandeļu skaidiņas uz pannas apgrauzdē gaiši brūnā krāsā un iejauc biezpiena masā, nedaudz atstājot krēma dekorēšanai.

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un iemaisa krēmā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpiena krēma masu lej saldā ēdiena trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

Pasniedz pārkaisot ar granātābola sēkliņām, mandeļu skaidiņām un bagātinot ar aprikožu džemu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.