Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena mandeļu krēms 0

Pagatavošana

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus viegli sakuļ ar 2 ēdamkarotēm cukura un ½ citrona sulas un sajauc kopā ar biezpienu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputo kopā ar atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām un iecilā biezpiena masā.
Mandeļu skaidiņas uz pannas apgrauzdē gaiši brūnā krāsā un iejauc biezpiena masā, nedaudz atstājot krēma dekorēšanai.

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un iemaisa krēmā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpiena krēma masu lej saldā ēdiena trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

Pasniedz pārkaisot ar granātābola sēkliņām, mandeļu skaidiņām un bagātinot ar aprikožu džemu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.