Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena mandeļu krēms 0

Pagatavošana

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus viegli sakuļ ar 2 ēdamkarotēm cukura un ½ citrona sulas un sajauc kopā ar biezpienu.

Reklāma
Reklāma
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputo kopā ar atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām un iecilā biezpiena masā.
Mandeļu skaidiņas uz pannas apgrauzdē gaiši brūnā krāsā un iejauc biezpiena masā, nedaudz atstājot krēma dekorēšanai.

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un iemaisa krēmā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpiena krēma masu lej saldā ēdiena trauciņos un liek ledusskapī sastingt.

Pasniedz pārkaisot ar granātābola sēkliņām, mandeļu skaidiņām un bagātinot ar aprikožu džemu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.