Foto – Anda Krauze

Salāti ar kuskusu, dārzeņiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• 60 g kuskusa
• 50 g sarkano ķirštomātu
• 50 g dzelteno tomātu
• 50 g svaiga gurķa
• 50 g smalklapu salātu
• 50 g minimocarellas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 1 laims
• 2 ēdamkarotes melnā balzametiķa
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 1 ēdamkarote brūnā cukura

Pagatavošana.
Kuskusu izvāra, ņemot vērā norādes uz iesaiņojuma. Uz šķīvja liek smalklapu salātus, uz tiem ber kuskusu, kārto uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un pusripiņās sagrieztus gurķus, kā arī minimocarellas bumbiņas (var izmantot Jaunpils pienotavas ražoto minimocarellu vai arī kūpināto siera našķi). Pārlej ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.