Foto – Anda Krauze

Salāti ar kuskusu, dārzeņiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• 60 g kuskusa
• 50 g sarkano ķirštomātu
• 50 g dzelteno tomātu
• 50 g svaiga gurķa
• 50 g smalklapu salātu
• 50 g minimocarellas

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 1 laims
• 2 ēdamkarotes melnā balzametiķa
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 1 ēdamkarote brūnā cukura

Pagatavošana.
Kuskusu izvāra, ņemot vērā norādes uz iesaiņojuma. Uz šķīvja liek smalklapu salātus, uz tiem ber kuskusu, kārto uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un pusripiņās sagrieztus gurķus, kā arī minimocarellas bumbiņas (var izmantot Jaunpils pienotavas ražoto minimocarellu vai arī kūpināto siera našķi). Pārlej ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.