Foto – Anda Krauze

Salāti ar kuskusu, dārzeņiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• 60 g kuskusa
• 50 g sarkano ķirštomātu
• 50 g dzelteno tomātu
• 50 g svaiga gurķa
• 50 g smalklapu salātu
• 50 g minimocarellas

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 1 laims
• 2 ēdamkarotes melnā balzametiķa
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 1 ēdamkarote brūnā cukura

Pagatavošana.
Kuskusu izvāra, ņemot vērā norādes uz iesaiņojuma. Uz šķīvja liek smalklapu salātus, uz tiem ber kuskusu, kārto uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un pusripiņās sagrieztus gurķus, kā arī minimocarellas bumbiņas (var izmantot Jaunpils pienotavas ražoto minimocarellu vai arī kūpināto siera našķi). Pārlej ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.