Salāti «Baltā lēdija» 0

Sastāvdaļas: Salātu lapas, majonēze, ķiploks, žāvētas plūmes, valrieksti, cūkas fileja, sojas un medus glazūra “Teriaki”. Dekorēšanai – dilles, baziliks, maurlociņi, ķiršu tomāti.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Kokteilis
Ir tikai daži izredzētie… Noskaidro, vai tev blakus stāv spēcīgs sargeņģelis
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā, liek traukā, iecilā majonēzi, kam pievienots sakapāts ķiploks. Kārto uz šķīvja. Pievieno žāvētas plūmes, pildītas ar valriekstiem (vienā plūmē ieliek valriekstu un saspiež ar otru plūmi). Cūkgaļu apcep, uz papīra dvieļa nosusina, apziež ar glazūru “Teriaki” un kārto uz salātiem. Izrotā un ceļ galdā.

 

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.