Salāti «Baltā lēdija» 0

Sastāvdaļas: Salātu lapas, majonēze, ķiploks, žāvētas plūmes, valrieksti, cūkas fileja, sojas un medus glazūra “Teriaki”. Dekorēšanai – dilles, baziliks, maurlociņi, ķiršu tomāti.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā, liek traukā, iecilā majonēzi, kam pievienots sakapāts ķiploks. Kārto uz šķīvja. Pievieno žāvētas plūmes, pildītas ar valriekstiem (vienā plūmē ieliek valriekstu un saspiež ar otru plūmi). Cūkgaļu apcep, uz papīra dvieļa nosusina, apziež ar glazūru “Teriaki” un kārto uz salātiem. Izrotā un ceļ galdā.

 

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.