Foto-say7.info

Salāti “Jūras pērle” no jūras veltēm 0

Sastāvdaļas – 500 g kalmāru, 240 g krabju nūjiņu, 100 g sarkano ikru, 4 vārītas olas, majonēze, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
TV24
“ES pat nebija tādu standartu!” Iestājoties Eiropas Savienībā, Latvija pārsteigusi visus ar to, ko tā izmanto pārtikā
Lasīt citas ziņas

Kalmārus liek vārošā ūdenī un vāra tieši 3 minūtes, pēc tam tos atdzesē.

Atdzisušus kalmārus sagriež strēmelītēs, krabju nūjiņas smalki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītām olām baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus sarīvē uz rīves, dzeltenumi nebūs vajadzīgi šajā receptē.

Samaisa kopā krabju nūjiņas, olu baltumus, kalmārus, ikrus. Pievieno nedaudz sāls (pēc garšas).

Pievieno majonēzi un visu samaisa.

Salātus liek skaistā salāttraukā, dekorē ar ikriem, vidū var ielikt vārītu paipalu olu, kas izskatīsies kā pērle šajā jūras produktu virpulī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.