Foto-say7.info

Salāti “Jūras pērle” no jūras veltēm 0

Sastāvdaļas – 500 g kalmāru, 240 g krabju nūjiņu, 100 g sarkano ikru, 4 vārītas olas, majonēze, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Kalmārus liek vārošā ūdenī un vāra tieši 3 minūtes, pēc tam tos atdzesē.

Atdzisušus kalmārus sagriež strēmelītēs, krabju nūjiņas smalki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītām olām baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus sarīvē uz rīves, dzeltenumi nebūs vajadzīgi šajā receptē.

Samaisa kopā krabju nūjiņas, olu baltumus, kalmārus, ikrus. Pievieno nedaudz sāls (pēc garšas).

Pievieno majonēzi un visu samaisa.

Salātus liek skaistā salāttraukā, dekorē ar ikriem, vidū var ielikt vārītu paipalu olu, kas izskatīsies kā pērle šajā jūras produktu virpulī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.