Foto – Shutterstock

Kā maigs glāsts 0

Sega DORMEO ALOE VERA LIGHT tiek raksturota kā gaisīga, mīksta, patīkama pieskārieniem. Pildīta ar ļoti vieglām WELLSLEEP® mikrošķiedrām, bagātināta ar dabisko alvejas ekstraktu. Sega noder alerģiskiem cilvēkiem, jo ALOE VERA ir dabisks antibakteriāls un antiseptisks līdzeklis, ko iesaka cilvēkiem ar jutīgu un alerģisku ādu.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Lasīt citas ziņas

Pārliecināsimies praksē, paturot prātā, ka šāda veida tests ir visai subjektīvs. Paņemot rokās somu ar segu, iepriecina tās vieglums. Mēģinot sajust kādu smaržu, vienubrīd šķiet, ka tas arī izdodas – aromāts ir svaigs, līdzīgs zāles smaržai. Bet varbūt šo efektu pastiprina izstrādājuma baltā krāsa un gaiši zaļā apdares maliņa? Gaisīgumu rada acij tīkamais segas stepējums. Pēc sajūtām tas šķiet tīrs, pat medicīniski sterils izstrādājums.

Rita S. Tumšupē: – Maija sākumā bija vēl samērā vēsas naktis, bet apkure mājā atslēgta, tomēr zem šīs segas pēc smagās darbdienas ātri atradu mieru, siltumu un labi izgulējos. Apsedzoties ar DORMEO ALOE VERA LIGHT segu, pēc kāda laika jutu, ka tiek ieslēgta krāsniņa un kļūst omulīgi. Šī sega ir tikai nedaudz smagāka par ziemā izmantoto dūnu segu. Viegluma sajūta karstajās vasaras naktīs vairāk nepieciešama saskarē ar saulē sakarsušo ādu. Sega ir maiga, nekas nerīvē un neberž, neveidojas krokas. No draudzenes uzzināju, ka segu var viegli mazgāt, tā nemaina savas īpašības pat pēc vairākām mazgāšanas reizēm, un WELLSLEEP® šķiedru vieglums un gaisa caurlaidība tiek saglabāta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mikrošķiedru struktūra veido gaisa kabatiņas, kas piešķir segai papildu apjomu, un tas arī rada dūnu efektu.

Segām ir divi izmēri – 140 x 200 cm un 200 x 200 cm. Aptuvenā cena – 44 eiro. Tirgotāji piedāvā pat 50% atlaidi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.