Foto – pustunchik.ua

Saldais gardums zemeņu dobītēs 0

Sastāvdaļas:

12 svaigas zemenes

220 g saldkrējuma siera

5 ēdamkarotes cukura

250 ml saldā krējuma

1 tējkarote vaniļas cukura

muskatrieksts – pēc vēlēšanās

1. Saldkrējuma sieru, cukuru, saldo krējumu un vaniļas cukuru sablenderē aptuveni minūti. Masai jāsanāk vieglai, gaisīgai, krēmīgai.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

2. Zemenes rūpīgi nomazgā un nosusina (var izmantot papīra salveti).

3. Uzmanīgi izgriež zemenēm vidiņus un iepilda tajos krēmu.

4. Krāšņo ar muskatriekstiem.

5. Ieliek ledusskapī uz laiciņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Variācija – virspusē likt mellenes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.