Foto – pustunchik.ua

Saldais gardums zemeņu dobītēs 0

Sastāvdaļas:

12 svaigas zemenes

220 g saldkrējuma siera

5 ēdamkarotes cukura

250 ml saldā krējuma

1 tējkarote vaniļas cukura

muskatrieksts – pēc vēlēšanās

1. Saldkrējuma sieru, cukuru, saldo krējumu un vaniļas cukuru sablenderē aptuveni minūti. Masai jāsanāk vieglai, gaisīgai, krēmīgai.

Reklāma
Reklāma
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Sapnis, ne dzīve! Eksprezidenta Vējoņa pensija liek izbrīnā ieplest acis
Kokteilis
Kas sēdētu 7 Latvijas novadu mēra krēslos, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā? 10
Lasīt citas ziņas

2. Zemenes rūpīgi nomazgā un nosusina (var izmantot papīra salveti).

3. Uzmanīgi izgriež zemenēm vidiņus un iepilda tajos krēmu.

4. Krāšņo ar muskatriekstiem.

5. Ieliek ledusskapī uz laiciņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Variācija – virspusē likt mellenes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.