Foto – Valdis Semjonovs
Zemeņu kvass 0
Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 10 l ūdens, 800 g cukura, 30 g rauga, citronskābe pēc garšas.
Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits
97
Zemenes nomazgā, notīra kauslapas, viegli saspiež un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru, citronskābi, raugu, samaisa un atstāj siltā vietā uz 12 stundām. Pēc tam salej pudelēs un aiztaisa. Otrajā, trešajā dienā kvass gatavs.
Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”.



