‘ Zefīrs’
‘ Zefīrs’
Foto – Valdis Semjonovs

Zemeņu kvass 0

Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 10 l ūdens, 800 g cukura, 30 g rauga, citronskābe pēc garšas.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Zemenes nomazgā, notīra kauslapas, viegli saspiež un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru, citronskābi, raugu, samaisa un atstāj siltā vietā uz 12 stundām. Pēc tam salej pudelēs un aiztaisa. Otrajā, trešajā dienā kvass gatavs.

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.