Foto – Valdis Semjonovs
Zemeņu kvass 0
Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 10 l ūdens, 800 g cukura, 30 g rauga, citronskābe pēc garšas.
Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Ir laiks atbrīvoties no vecā: 5 lietas, kuras būtu ieteicams izmest pirms Jaunā gada
Zemenes nomazgā, notīra kauslapas, viegli saspiež un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru, citronskābi, raugu, samaisa un atstāj siltā vietā uz 12 stundām. Pēc tam salej pudelēs un aiztaisa. Otrajā, trešajā dienā kvass gatavs.
Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”.



