
Foto – Valdis Semjonovs
Zemeņu kvass 0
Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 10 l ūdens, 800 g cukura, 30 g rauga, citronskābe pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai
1
Latvija uz finanšu kraha robežas: budžeta deficīts tuvojas 2 miljardiem – draud nodokļu celšana un tēriņu samazinājumi
“Kas notiek? Četras kontrolieres “ielenc” jaunu sievieti un liek maksāt sodu, bet bomzim pat biļeti nepaprasa!” rīdziniece sašutusi
Zemenes nomazgā, notīra kauslapas, viegli saspiež un aplej ar verdošu ūdeni. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru, citronskābi, raugu, samaisa un atstāj siltā vietā uz 12 stundām. Pēc tam salej pudelēs un aiztaisa. Otrajā, trešajā dienā kvass gatavs.
Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”.