Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums 1

Sastāvdaļas: 1 kg saldo jāņogu un ērkšķogu, 2 glāzes ūdens, 1 kg baltā cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Ogas noskalo, atdala kātiņus, uzvāra, noputo, vāra 20 – 30 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa. Pilda tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko. Uzglabā vēsumā.

 

Umurgas bērnu sociālās aprūpes centra iesūtīta recepte cukura zīmola “Dansukker”

CITI ŠOBRĪD LASA

Latvijas bērnunamu audzēkņu un darbinieku ievārījumu recepšu konkursam “Vasaras garša”.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.