Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums 1

Sastāvdaļas: 1 kg saldo jāņogu un ērkšķogu, 2 glāzes ūdens, 1 kg baltā cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

Ogas noskalo, atdala kātiņus, uzvāra, noputo, vāra 20 – 30 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa. Pilda tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko. Uzglabā vēsumā.

 

Umurgas bērnu sociālās aprūpes centra iesūtīta recepte cukura zīmola “Dansukker”

CITI ŠOBRĪD LASA

Latvijas bērnunamu audzēkņu un darbinieku ievārījumu recepšu konkursam “Vasaras garša”.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.