Foto-vkusnodoma.com

Saldi un garšīgi cepumi ar šokolādes glazūru 0

Sastāvdaļas – glāze cukura, 2 glāzes miltu, 3 olas.

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Būs jāstrādā visas brīvdienas bez izņēmuma!” Modri pārsteidz pavāra darba piedāvājums un alga, kādu piedāvā Liepājā
Lasīt citas ziņas

Glazūrai – 3 ēdamkarotes krējuma, 1 ēdamkarote ūdens, 2 ēdamkarotes kakao, vanilīns pēc garšas, cukurs pēc garšas.

Pagatavošana.

Olas un cukuru sakuļ ar mikseri, līdz izveidojas gaiša, gaisīga masa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus, kārtīgi samaisa. Ietaukotā pannā ar tējkaroti liek sagatavoto masu, ievērojot atstarpes starp cepumiem.

Cep 160 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

Kamēr cepumi dziest, gatavo glazūru. Katliņā liek kakao pulveri, krējumu, cukuru, vanilīnu, pielej ūdeni, visu samaisa un vāra 5 minūtes.

Ar iegūto glazūru pārsmērē cepumus un pa virsu izrotā, kā sirds vēlas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.