Foto – Aija Geida

Sāļie cepumiņi ar saulespuķu sēkliņām. Bez miltiem! 0

Sastāvdaļas
• 100 g saulespuķu sēklu
• 50 g Krievijas siera
• 65 ml ūdens
• ⅓ tējkarotes sāls
• Sauja sēkliņu pārkaisīšanai

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Kokteilis
Šīs trīs zodiaka zīmes savu veiksmi nesaņem tāpat vien: tā atnāks kaut kad vēlāk 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Blenderī sakuļ saulespuķu sēklas un sieru, līdz masa kļūst viendabīga, bez atsevišķiem sēklu gabaliņiem. Pielej ūdeni, pieber sāli un turpina kult, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Starp divām cepamā papīra loksnēm plāni izrullē mīklu. Noņem virsējo papīru un mīklu sagriež kvadrātiņos. Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām. Cep +160 °C aptuveni pusstundu, līdz cepumi zeltaini brūni. Iznāk gardi krekeri pilnīgi bez miltiem un taukvielām.

Kad atdzisuši, salauž pa iegrieztajām vietām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.