Foto – Linda Dombrovska

Maldīga informācija: Rūdolfs ir atrasts. Mežā ticis pamanīts cits bērns, kas noturēts par Rūdolfu 11

Iepriekš policija izplatīja paziņojumu, ka šorīt ap pulksten 7 saņemta informācija, ka nepilnus trīs gadus vecais zēns, kurš vakar vakarā pazuda Saulkrastos no kooperatīva “VEF-Biķernieki”, ir atrasts mežā aptuveni kilometra attālumā no pazušanas vietas. Zēns šobrīd tiek nogādāts pie mātes un tiks nodots mediķu apskatei, iepriekš piektdienas rītā ziņoja policija.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
VIDEO. “Es eju dušā pie ūdenskrituma…” Vīrietis, dzīvojot savvaļā ar savu suni, desmit gadu laikā ietaupījis vairāk nekā 426 tūkstošus eiro
Lasīt citas ziņas

Meklēšanā bija iesaistīts vairāk nekā 400 cilvēku: Valsts policijas, Nacionālo bruņoto spēku, Zemessardzes, Pašvaldības policijas, apsardzes firmas, organizācijas “bezvests.lv” pārstāvji un brīvprātīgie no dažādām Latvijas vietām.

Savukārt neilgi pirms šā paziņojuma, policija informēja, ka vērienīgie meklēšanas darbi atsākas no jauna.

CITI ŠOBRĪD LASA

Austot rīta gaismai, dienesti un brīvprātīgie turpina trīs gadus vecā bērna meklēšanā, kas vakar pazuda Saulkrastos.

“Zēna meklēšana Saulkrastos turpinās – meklēšanā iesaistīts ap 400 personām,” agrā piektdienas rītā informēja policija.

Nakts laikā ir pāmeklēta tuvējā apkaime aptuveni piecu kilometru radiusā, taču diemžēl pagaidām bez rezultātiem. Meklēšanas darbi turpināsies gan jau pārmeklētajās teritorijās, gan vēl citās apkaimēs. Helikopters atkal dodas palīgā meklētājiem.

Ap pieciem no rīta policija ziņoja, ka no jauna tiek plānots celt gaisā NBS helikopteru un tuvākajā laikā no jauna notiks meklētāju koordinēšana un teritoriju pārbaude.

“Paldies visiem brīvprātīgajiem, kas nakts melnumā palīdzēja meklēšanā un tiem, kas ieradās nomainīt nogurušos meklētājus. Darbs un zēna meklēšana turpinās,” vēsta Valsts policija.

Ap plkst.3 naktī policija un brīvprātīgie turpināja kājām pārmeklēt tuvējo un tālāko apkārtni, tajā skaitā atkārtoti vietas, kurās jau būts. Tika lietoti tiek arī skaņas signāli.
Visi brīvprātīgie, kas ir gatavi palīdzēt, var ierasties ap rīta pusi, kad ausīs gaisma, norāda policija.

Meklēšanā naktī piedalījās ap 300 cilvēku: Valsts policijas, Pašvaldības policijas, Nacionālo bruņoto spēku, Zemessardzes, organizācijas “Bezvests.lv” pārstāvji un citi brīvprātīgie. Joprojām gaisā atrodas arī NBS helikopters. Meklēšana norit koordinēti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.