Foto – Linda Dombrovska

Ceturtdiena 11

Bezvests.lv: Saulkrastos šodien pazudis nepilnus trīs gadus vecs puisēns

Reklāma
Reklāma
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Lasīt citas ziņas

Saulkrastos šodien [ceturtdien] pazudis nepilnus trīs gadus vecs puisēns, liecina ieraksts Bezvests.lv mājas lapā, aicinot brīvprātīgos palīdzēt zēna meklējumos. Puisēns tiek meklēts jau vairākas stundas. Līdz šim zēnu diemžēl nav izdevies atrast. Aktīva meklēšana kopā ar brīvprātīgajiem turpinās visā tuvējā apkaimē, informē Valsts policija.

CITI ŠOBRĪD LASA

Valsts policija informē, ka Saulkrastos dārzkopības kooperatīvā “VEF-Biķernieki” no kādas dārza mājas teritorijas aizgājis nepilnus trīs gadus vecs zēns vārdā Rūdolfs, kura atrašanās vieta šobrīd nav zināma.

Rūdolfam ir gaiši mati, 2,8 gadi, saprot latviski, taču nerunā. Bija ģērbies: rūtainā kreklā, baltos šortos – sānos zila un sarkana svītra, zaļās zeķītēs, pelēkās sandalēs.

Policija lūdz nekavējoties ziņot, ja kāds attiecīgās teritorijas apkaimē sastop vai ir redzējis bērnu, kuram līdzi nav bijuši pieaugušie.

Šobrīd meklēšanā gan kooperatīvu teritorijā, gan tuvējā mežā ir iesaistīti vairāku dienestu darbinieki,tajā skaitā kinologi, kā arī organizācijas bezvests.lv pārstāvji. Meklēšanai piesaistīts arī NBS helikopters. Kopumā meklēšanā iesaistīti ap 300 cilvēku.

Saziņa sociālajos tīklos liecina, ka bērna meklēšanā devušies desmitiem brīvprātīgo no dažādām Latvijas vietām – Jelgavas, Ādažiem, Jūrmalas, Rīgas u.c.

Bezvests.lv brīvprātīgie aicina arī citus doties uz Saulkrastiem palīdzēt mekēt bērnu, līdzi ņemot lukturīšus.Koordinatore Jūlija, telefons – 29851278.

Vietas koordinātas:
57.251692,24.456157
VEF Biķernieki Desmitā iela 122

Arī Valsts policija informē, ka visi, kas vēlas palīdzēt, var doties uz notikuma vietu, sazinoties ar policijas pārstāvi pa telefonu 27892094.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.