Foto: Ilze Pētersone

Šefpavāra pārsteigums: sviestā cepta sēra piepe ar ābolu sidru 0

Gatavo

Sēra piepi sagriež garenos gabaliņos, apcep uz pannas sviestā, piešauj nedaudz ābolu sidra un pacep, lai izgaro alkohols. Apkaisa ar sāli un pasniedz.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Kokteilis
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā šefpavārs Dzintars Kristovskis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.