Foto – Shutterstock

Termālais 0

Termālais ūdens intensīvi mitrina un tonizē ādu, saglabā grima svaigumu, aizsargā ādas virsējo kārtu jeb epidermu no ārējās vides iedarbības. Tāpēc to īpaši augstu novērtē cilvēki, kuri lielu dienas daļu pavada sausā gaisā vai ceļo ar lidmašīnu. Uz sejas līdzeklis nevis nožūst, bet iesūcas epidermā, veidojot savdabīgu barjeru, kas neļauj mitrumam pārmērīgi iz­tvaikot no šūnām.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam
Lasīt citas ziņas

Termālo ūdeni iegūst no dabiskajiem siltajiem avotiem, un tā sastāvā ir daudz ādai vērtīgu minerālvielu. To daudzums un koncentrācija atšķiras atkarībā no avotiem, kuros ūdens iegūts.

Termālo ūdeni parasti izsmidzina no neliela attāluma un lieto pat uz kosmētikas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svarīga ir šā līdzekļa kvalitāte, jo ne katrs sejas ādu atsvaidzina pietiekami labi – ja tas rada velkošu vai lipīgu sajūtu, iespējams, tas ir nevis termālais, bet gan kosmētiskais ūdens, mākslīgi radīts līdzeklis.

Celulārais

Kosmētikā ir radīts augstas klases līdzeklis – celulārais ūdens, kura sastāvs un struktūra ir pielāgota ādas vajadzībām, jo ļoti līdzinās ādas starpšūnu šķidruma saturam. Tajā ir ideāli sabalansēts minerālsāļu un mikroelementu sastāvs un koncentrācija. Celulārais ūdens palīdz saglabāt epidermas mitruma līdzsvaru. Līdzeklis paredzēts, lai sniegtu ādas funkcijām nepieciešamo enerģiju, kā arī saglabātu veselīgu spīdumu.

Celulāro ūdeni izsmidzina uz ādas un maigi iemasē. Lieto pirms ikdienas ādas kopšanas līdzekļiem, lai pastiprinātu to iedarbību, un virs dekoratīvās kosmētikas, lai paildzinātu tās noturību.

Konsultējušas “Derma Clinic Riga” kosmētiķes Marta Bratuškina un Liene Salmiņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.