Foto-vk.com

Sēņu kotletes – ne kriksīša gaļas 0

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, 1,5 glāzes rīsu, 2 olas, 2 sīpoli, ēdamkarote sviesta, sāls, dilles un pētersīļi, augu eļļa, rīvmaize.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Sēnes novāra un smalki sagriež.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Rīsus arī novāra sālsūdenī. Neilgi pirms vārīšanās beigām rīsiem pievieno sasmalcinātas dilles un pētersīļus. Kad rīsi ir gatavi, tiem pievieno vēl sviestiņu.

Sīpolus notīra, smalki sagriež un viegli apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaisa rīsus ar sēnēm un sīpoliem, pievieno olas, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas. No masas veido kotletes, tās apviļā rīvmaizē un cep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.