Foto-vk.com

Sēņu kotletes – ne kriksīša gaļas 0

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, 1,5 glāzes rīsu, 2 olas, 2 sīpoli, ēdamkarote sviesta, sāls, dilles un pētersīļi, augu eļļa, rīvmaize.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Sēnes novāra un smalki sagriež.

Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
“Kā krāpnieks zināja, ka neesmu izņēmusi paciņu?” Lasītāja atmasko neīsto “Latvijas Pastu” 1
Mākslīgais intelekts nosauc piecus “neveiksmīgākos” latviešu politiķus 115
Lasīt citas ziņas

Rīsus arī novāra sālsūdenī. Neilgi pirms vārīšanās beigām rīsiem pievieno sasmalcinātas dilles un pētersīļus. Kad rīsi ir gatavi, tiem pievieno vēl sviestiņu.

Sīpolus notīra, smalki sagriež un viegli apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaisa rīsus ar sēnēm un sīpoliem, pievieno olas, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sāli pēc garšas. No masas veido kotletes, tās apviļā rīvmaizē un cep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.