Foto – Shutterstock

Nepareiza grima uzklāšana 0

Paši par sevi tuša, ēnas un acu zīmulis ir nekaitīgi, bet daži pat vērtīgi, ja to sastāvā ietilpst vitamīni un proteīni. Problēma ir tajā, kā tu šos līdzekļus uzklāj uz ādas.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Piemēram, tu sarauc uz augšu uzacis, lai nokrāsotu skropstas vai plakstiņus – šajā brīdī piere izskatās pēc ermoņikām. Un tā katru dienu. Esiet sveicinātas, grumbas! Vai arī tu bez žēlastības atvelc acs plakstiņu, lai iezīmētu kontūru. Arī tev sveiciens, izstiepta un ļengana āda!

Ievies savā kosmētikas krājumā ērtas otiņas – tās ļoti atvieglo dzīvi dāmām, kas mīl iezīmēt kontūras uz plakstiņiem. Savukārt skropstas var krāsot, viegli atliecot atpakaļ galvu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārāk cieša matu saņemšana astītē
Ja tu pārāk cieši savilksi matus astītē, sejas āda tiks nospriegota. Pastāvīgs nospriegojums izraisa arī matu sakņu bojājumus un veicina matu izkrišanu.

Ja tev nepatīk, ka mati krīt uz sejas – sasien tos mazāk stingrā astītē, kas arī izskatīsies labāk.

Skatīšanās uz mobilo tālruni no augšas
Apsēdies ērtāk, ieslēdz mobilo tālruni un pārlapo ziņu lentas. Bet tagad pievērs uzmanību tam, kas notiek ar tavu kaklu. Tādējādi var izveidoties arī dubultzods un krunkas uz kakla. Nav vienkārši, bet kontrolē sevi – sēdi taisni un turi telefonu nevis uz ceļa, bet gan priekšā acīm kā spoguli.

Acu samiegšana
Iespējams, tev jau sen ir pienācis laiks nomainīt brilles. Tas tev patiešām jādara, ja lasot šīs rindas, tu viegli samiedz acis. Acu samiegšana ir ātrākais ceļš iedzīvoties “vārnu kājiņās”. Vēl ātrāk tās var parādīties, ja saulainā dienā dodies pastaigā bez saulesbrillēm.

Avots: “you-journal.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.