Foto – Shutterstock

Siera grauzdiņi ar bumbieriem vieglām brokastīm 1

Nepieciešams

8 šķēles baltmaizes grauzdiņiem

1 ēdamkarote sviesta

8 šķēles siera

4 šķēles vārīta šķiņķa

4 pusītes konservētu bumbieru

2 ēdamkarotes brūkleņu ievārījuma

Nedaudz maltu melno piparu

Pagatavošana

Gatavo grauzdiņus, viegli atdzesē, pēc tam pārziež ar sviestu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Virsū liek šķiņķa šķēli un sieru, kārto sviestmaizes uz grila restēm.

Restes ievieto līdz 250 oC sakarsētā cepeškrāsnī. Zem restēm paliek folijas gabaliņu, lai nesasmērētu cepeškrāsni.

Grauzdiņus cep 6-8 minūtes.

Kompotā sakarsē bumbierus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja liek 2 grauzdiņus vienu virs otra. Virsu rotā ar bumbiera pusīti, kas pildīta ar brūkleņu ievārījumu. Vēl karstus pārkaisa ar pipariem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.