Foto – Shutterstock

Siera grauzdiņi ar bumbieriem vieglām brokastīm 1

Nepieciešams

8 šķēles baltmaizes grauzdiņiem

1 ēdamkarote sviesta

8 šķēles siera

4 šķēles vārīta šķiņķa

4 pusītes konservētu bumbieru

2 ēdamkarotes brūkleņu ievārījuma

Nedaudz maltu melno piparu

Pagatavošana

Gatavo grauzdiņus, viegli atdzesē, pēc tam pārziež ar sviestu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Lai Krievija nepārvērstos par Ķīnas koloniju, tai ir palicis tikai viens ceļš; finansiāli jau tā ir pilnīgi sabrukusi
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Lasīt citas ziņas

Virsū liek šķiņķa šķēli un sieru, kārto sviestmaizes uz grila restēm.

Restes ievieto līdz 250 oC sakarsētā cepeškrāsnī. Zem restēm paliek folijas gabaliņu, lai nesasmērētu cepeškrāsni.

Grauzdiņus cep 6-8 minūtes.

Kompotā sakarsē bumbierus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja liek 2 grauzdiņus vienu virs otra. Virsu rotā ar bumbiera pusīti, kas pildīta ar brūkleņu ievārījumu. Vēl karstus pārkaisa ar pipariem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.