Foto – Shutterstock

Siera grauzdiņi ar bumbieriem vieglām brokastīm 1

Nepieciešams

8 šķēles baltmaizes grauzdiņiem

1 ēdamkarote sviesta

8 šķēles siera

4 šķēles vārīta šķiņķa

4 pusītes konservētu bumbieru

2 ēdamkarotes brūkleņu ievārījuma

Nedaudz maltu melno piparu

Pagatavošana

Gatavo grauzdiņus, viegli atdzesē, pēc tam pārziež ar sviestu.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Virsū liek šķiņķa šķēli un sieru, kārto sviestmaizes uz grila restēm.

Restes ievieto līdz 250 oC sakarsētā cepeškrāsnī. Zem restēm paliek folijas gabaliņu, lai nesasmērētu cepeškrāsni.

Grauzdiņus cep 6-8 minūtes.

Kompotā sakarsē bumbierus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja liek 2 grauzdiņus vienu virs otra. Virsu rotā ar bumbiera pusīti, kas pildīta ar brūkleņu ievārījumu. Vēl karstus pārkaisa ar pipariem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.