Kakorka
Kakorka
Foto – “Mājas labumi”

Kakorka un našķa maizītes. Divas Lilijas Mežinieces receptes 0

Kakorka

Bezrauga rudzu maizes mīklu liek uz plāts, virsū uzklāj un izlīdzina žāvētas gaļas masu (sagriezta žāvēta gaļa, sīpoli, pipari). Cep krāsnī
30–40 minūtes.

Reklāma
Reklāma

Našķa maizītes

Kokteilis
Ūdensvīrs – orangutāns, Dvīņi – lapsa: kāds savvaļas dzīvnieks tu esi pēc zodiaka zīmes
Omīte noved līdz izmisumam telefonkrāpniekus, nogurdinot ar stāstiem par pīrādziņiem – jauns veids, kā tik galā ar noziedzniekiem 31
Viņi nebija muļķi: atklāj patieso iemeslu, kāpēc ziemeļkorejiešus tik steidzami aizvāca no frontes
Lasīt citas ziņas

450 g kviešu miltu, 2 tējkarotes sausā rauga, 1,5 glāzes silta ūdens, 1 ēdamkarote sviesta, 1 ola.

Bļodā liek sastāvdaļas un mīca mīklu. To novieto uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem. Mīklu
mīca vēl 1 minūti, tad sadala vienādās daļās atkarībā no tā, cik lielas maizītes grib izcept.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izrullē mīklu 10 cm garās “desiņās” un veido mīklas ritulīšus, mezglus vai saveļ bumbiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.