 
            Foto – Anda Krauze
    Siera plate ar ogām un ķimeņu mērci 0
Sastāvdaļas: divu veidu siers – saldais ar kanēli, siers ar dažādām sēkliņām un ķimenēm.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
                            
                            
                                                Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
                            
                            
                                                Tas var maksāt ļoti dārgi: mehāniķis atklāj 5 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu darīt automātiskās pārnesumkārbas automašīnu īpašniekiem
                            
                            Ķimeņu mērcei: piens 300 g – 1,5 glāze, sauja ķimenes, cukurs – 3 ēd. k., milti vai kartupeļu ciete – 1 ēd. k. ar kaudzi.
Pagatavošana.
Pienā vāra ķimenes, miltus iejauc ūdenī, pievieno pienam, pieliek cukuru un vāra, līdz mērce sabiezē. Ļoti garšīgi ēst siera gabaliņus ar šo mērcīti.
                                                “Latvenergo” plāno izlaist eiroobligācijas viena miljarda eiro apmērā
                            
                            
                                
                                            FOTO. “Es saprastu bērnudārzā klaunādes taisa…” Valsts policija Halovīnos pajoko, taču ne visiem tas šķiet pieņemami
                            
                            
                                                Ādažos aizturēts vīrietis aizdomās par divu sieviešu izvarošanas mēģinājumu – policija aicina atsaukties cietušos
                            
                            
Foto – Anda Krauze
 
                 
                 
                
                             
                
                                 
                
                                 
                
                             
                
                                 
                
                             
                
                                


