Foto – Anda Krauze

Siera plate ar ogām un ķimeņu mērci 0

Sastāvdaļas: divu veidu siers – saldais ar kanēli, siers ar dažādām sēkliņām un ķimenēm.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Ķimeņu mērcei: piens 300 g – 1,5 glāze, sauja ķimenes, cukurs – 3 ēd. k., milti vai kartupeļu ciete – 1 ēd. k. ar kaudzi.

Pagatavošana.
Pienā vāra ķimenes, miltus iejauc ūdenī, pievieno pienam, pieliek cukuru un vāra, līdz mērce sabiezē. Ļoti garšīgi ēst siera gabaliņus ar šo mērcīti.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Anda Krauze
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.