Foto-vkusnodoma.net

Siera, šķiņķa un šampinjonu rulete 0

Šī ir vienkārši pagatavojama un ļoti sātīga rulete, kura rotās jebkuru svētku galdu.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals 136
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g dzeltena cieta siera, 100 g šķiņķa, 3 olas, 300 g šampinjonu, 3 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu, 4 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkarote eļļas, pipari, sāls, malti sarkanie saldie pipari.

Pagatavošana.

Vispirms nomazgājiet šampinjonus, notīriet un sagrieziet gabaliņos. Pēc tam apcepiet tos eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Olas cieti novāriet un kopā ar šķiņķi sagrieziet gabaliņos. Pievienojiet apceptos šampinjonus, sasmalcinātus pētersīļus, majonēzi, garšvielas pēc vēlmēm un kārtīgi visu samaisiet.

Siera gabalu uz 20 minūtēm iemērciet karstā ūdenī. Pēc tam izņemiet sieru no ūdens un vēl siltu izritiniet kā plāksni (apmēram 5 mm biezumā). Izritināto sieru sasmērējiet ar sagatavoto pildījumu un cieši satiniet kā ruleti. Gatavo ruleti ietiniet folijā un uz 2 stundām ielieciet ledusskapī. Pēc tam ruleti var ņemt laukā, sagriezt šķēlēs un pasniegt kā uzkodu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.