Foto-Baiba Buceniece

Siera zupa 0

 

Sastāvdaļas: puravs, sviests, piens, kausētais siers, malta cūkgaļa, sāls, garšvielas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Puravu sagriež un katliņā sviestā apcep. Pielej pienu un brīdi pavāra. Pēc tam liek klāt kausēto sieru, virumam ļauj uzvārīties. Pieber mazliet sāls un garšvielas. Pannā, pievienojot garšvielas, apcep malto gaļu. Zupu lej šķīvī, vidū kaudzītē liek stipri saceptu malto gaļu. Rotā ar puravu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.