Foto-Baiba Buceniece

Siera zupa 0

 

Sastāvdaļas: puravs, sviests, piens, kausētais siers, malta cūkgaļa, sāls, garšvielas.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Puravu sagriež un katliņā sviestā apcep. Pielej pienu un brīdi pavāra. Pēc tam liek klāt kausēto sieru, virumam ļauj uzvārīties. Pieber mazliet sāls un garšvielas. Pannā, pievienojot garšvielas, apcep malto gaļu. Zupu lej šķīvī, vidū kaudzītē liek stipri saceptu malto gaļu. Rotā ar puravu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.