Siera zupa ar frikadelītēm 0

Sastāvdaļas – 400 – 500 g liellopu maltās gaļas, ola, 2 sīpoli, burkāns, 300 g kausētā siera, 5 – 6 vidēji kartupeļi, sāls un garšvielas, lauru lapas, zaļumi, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež mazos gabaliņos un pannā apcep augu eļļā zeltainus.

Maltajai gaļai pievieno sāli un piparus, pievieno olu, pusi apcepto sīpolu. Visu samaisa un veido frikadelītes.

Burkānu sarīvē un apcep augu eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ar ūdeni liek apceptos sīpolus un burkānus, pievieno sāli. Uzvāra.

Ūdenī liek sagatavotās frikadelītes. Tikmēr nomizo kartupeļus un sagriež nelielos gabaliņos. Pēc 5 – 7 minūtēm kartupeļus liek zupā, pievieno lauru lapu, garšvielas pēc vēlmēm.

Kad kartupeļi ir gatavi, zupai pievieno kausēto sieru. Visu kārtīgi maisa, lai siers izkūst.

Pēc 3 minūtēm pievieno sasmalcinātus zaļumus pēc garšas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.