Publicitātes foto

Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci 0

Pagatavošana

Bļodā ielej majonēzi, skābo krējumu, pievieno pusi no siera sadrupinātā veidā, baltvīna etiķi, izspiestu ķiploku,
melnos piparus.

Reklāma
Reklāma

Produktus sakuļ viendabīgā masā.

Sakarsētā pannā apcep vistas fileju.

Kokteilis
Vērsis – pazemība, Jaunava – uzticība: mācība, kas šajā dzīvē tev jāapgūst, lai būtu laimīgs
Veselam
Cik bieži patiesībā jāmazgā mati: kļūda, ko pieļauj daudzi
Nodeva paši sevi? Kremlis apsūdz Ukrainu asiņainas provokācijas plānošanā – tā izjaukšot Trampa un Putina sarunas
Lasīt citas ziņas

Šķīvī liek salātu lapas, vistas fileju, ķirštomātus, pārlej ar mērci, pārber ar atlikušo sieru sarīvētā veidā un grauzdiņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.