
Publicitātes foto
Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci 0
Pagatavošana
Bļodā ielej majonēzi, skābo krējumu, pievieno pusi no siera sadrupinātā veidā, baltvīna etiķi, izspiestu ķiploku,
melnos piparus.
Reklāma
Reklāma
Produktus sakuļ viendabīgā masā.
Sakarsētā pannā apcep vistas fileju.
Vērsis – pazemība, Jaunava – uzticība: mācība, kas šajā dzīvē tev jāapgūst, lai būtu laimīgs
Cik bieži patiesībā jāmazgā mati: kļūda, ko pieļauj daudzi
Nodeva paši sevi? Kremlis apsūdz Ukrainu asiņainas provokācijas plānošanā – tā izjaukšot Trampa un Putina sarunas
Šķīvī liek salātu lapas, vistas fileju, ķirštomātus, pārlej ar mērci, pārber ar atlikušo sieru sarīvētā veidā un grauzdiņiem.