
Publicitātes foto
Siltie salāti ar vistas fileju un Latvijas siera mērci 0
Pagatavošana
Bļodā ielej majonēzi, skābo krējumu, pievieno pusi no siera sadrupinātā veidā, baltvīna etiķi, izspiestu ķiploku,
melnos piparus.
Reklāma
Reklāma
Produktus sakuļ viendabīgā masā.
Sakarsētā pannā apcep vistas fileju.
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Šķīvī liek salātu lapas, vistas fileju, ķirštomātus, pārlej ar mērci, pārber ar atlikušo sieru sarīvētā veidā un grauzdiņiem.