Vistas siltie salāti
Vistas siltie salāti
Foto – Valdis Semjonovs

Siltie vistas salāti 0

Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Lasīt citas ziņas

Vistas filejai uzkaisa garšvielas un apcep eļļā uz pannas.

Žāvētu cūkgaļu, vistas fileju un šampinjonus sagriež strēmelītēs un cep, līdz gatavi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno sagrieztus puravus.

Pasniedzot galdā, karstajiem salātiem vēl pievieno atsevišķi novārītas sviesta pupiņas un uzlej majonēzi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.