Ņikita Ņikiforovs (“Saskaņa”) 0

* Dzimis 1983. gadā, beidzis Rīgas Centra humanitāro ģimnāziju (2001), ieguvis jurista specialitāti toreizējā Baltijas Krievu institūtā (2005) un maģistra grādu civiltiesībās Baltijas Starptautiskajā akadēmijā (2007), kā arī doktora grādu politiskajā zinātnē Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūtā (2010).

Reklāma
Reklāma

* Saeimas deputāts kopš 2010. gada.

Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Lasīt citas ziņas

* Paralēli politiskajai darbībai strādā par pasniedzēju Baltijas Starptautiskajā akadēmijā un Baltijas Psiholoģijas un menedžmenta augstskolā.

“Jūrmalnieki iegūs plašāku sociālā atbalsta programmu, kas tiks finansēta, piesaistot investīcijas, skaidru redzējumu par pilsētas nākotni un plānu pilsētas uzplaukumam, Rīgā strādājošie ikdienā ietaupīs transporta izdevumus.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Dainis Lemešonoks: Šķiet, ka jauneklīgais Saeimas deputāts, ko partija sūta praktiski neizpildāmā misijā “iekarot Jūrmalu”, tiks atstumts malā iekšējā konkurencē. Kauguru vēlētāju simpātijas un krustiņi drīzāk tiks saraksta patiesai līderei – Larisai Loskutovai, kas ir domniece jau otrajā sasaukumā. Programma – šķiet, balstoties viņas pieredzē – precīzi atspoguļo “Saskaņas” pamatelektorāta vajadzības un cerības. Protams, arī tā ilūzijas “dzīvot ne sliktāk kā Ušakova Rīgā”.

Atzīme: ★★★★

Lauris Liepa: Ņikita Ņikiforovs sola nolikt savas vieglās dienas Jēkaba ielas nama bezpersoniski drošajos opozīcijas krēslos un doties nevienlīdzīgā cīņā par cittautiešu saskaņu ar piejūras zvejnieku ciematu pēctečiem. Tomēr satraukumam nav pamata, jo Jūrmalā “Saskaņai” ir savs stabils vēlētājs, kuru partija arī mērķtiecīgi zvejo. Programmā konkrēti uzrunāti Kauguru daudzstāvmāju iemītnieki – gan konkrēti, gan aizplīvuroti (“nevienlīdzības mazināšanu dažādos Jūrmalas reģionos”). Ar nepacietību gaidīsim, vai “Saskaņas” pirmais numurs pārņems Romas plebeju tribūna piemēru un kaut virtuāli noņems aizkarus no saviem logiem.

P. S. Interesanti, kā izskatīsies tā partijas programmas sadaļā “Sabiedriskā transporta pakalpojumi” apsolītā daudzstāvu autostāvvieta pie Dzintaru koncertzāles?

Atzīme: ★★★

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.