Foto-Shutterstock

Skumbrija tomātu mērcē 0

Sastāvdaļas – 3 notīrītas skumbrijas bez galvas, 4 – 5 lieli tomāti, 100 ml sausā baltvīna, 300 ml zivju vai dārzeņu buljona, 1 – 2 lauru lapas, augu eļļa, sāls, svaigi malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Zivi sagriež 4 – 5 cm lielos gabalos un liek ar eļļu ietaukotā cepamajā traukā.

Pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno lauru lapas. Vīnu sajauc ar augu eļļu un pārlej zivij. Atstāj visu ievilkties uz 30 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātiem novelk miziņu (lai to vieglāk izdarītu, tomātus uz dažām sekundēm iemērc verdošā ūdenī) un smalki sagriež vai sarīvē.

Zivi traukā apgriež uz otru pusi. Pievieno tomātus un buljonu. Lauru lapas izņem ārā.

Zivi cep 150 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 20 – 30 minūtes.

Pasniedz ar dārzeņiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.