Foto – Timurs Subhankulovs

– Pieņemsim, ka neviens nosauktais neizpelnās koalīcijas vairākuma atbalstu. Vai pie apvāršņa rēgojas “trešais” spēks, visiem pieņemams rezervists, lasi, īstais kandidāts? 42

– Visi kaut ko runā, domā, un arī ZZS nekur nedēsies, ja Bērziņš pēkšņi atteiksies startēt. Būs jāmeklē cilvēks no piemērotu kandidātu saraksta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Zinātnieki apstiprinājuši! Alkohols mērenās devās ir labvēlīgs vecākiem cilvēkiem 45
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Lasīt citas ziņas

– NA ir Saeimas priekšsēdētāja amats, “Vienotībai” vadība valdībā, un līdztiesīgo partneri ZZS taču nevar atstāt bez pirmā amata. Vismaz līdzšinējās koalīcijās tā tie portfeļi dalīti. Tāpēc loģiski secināt, ka kolēģi no jums gaidīs šo “pieņemamo” cilvēku.

– Tā nav kalkulēts. Kāpēc mums automātiski sevi šai sasaukumā ierobežot, ka ZZS nepienākas “spīkers”, nepienākas “premjers”?

– Liekat pasjansu?

CITI ŠOBRĪD LASA

– Nē, bet kāpēc Andri Bērziņu likt par “ZZS prezidentu”? Viņš ir neatkarīgs amatā, brīvs rīcībā. Ja jau prezidents būtu tik liels mūsu atbalstītājs, tad savulaik vajadzēja ar dūri uzsist pa galdu, ka “zemniekus” nevar izmest pār bortu reformu un tiesiskuma valdībā. Tāda obligātuma nebija. Dombrovska valdība pati parādīja, ka nevar bez mums iztikt.

– Zatlera kungs grāmatā atminas, ka prezidents rosinājis vismaz Dūklava kungu pieņemt par ministru.

– Kas tā par grāmatu? Zatlers kaut ko izdevis? Lauku zēni nelasa tik augstu kungu grāmatas.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.