Foto – Bonappetit.lv

Smalkmaizītes ar malto gaļu un sieru 0

Pagatavošana

Mīklu atlaidināt, izklāt uz darba virsmas, apsegt ar tīru virtuves dvielīti un atstāt pilnībā atkust.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pa to laiku pagatavot pildījumu. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt. Kūpinātu krūtiņu sagriezt kubiņos, pannā tos apcept. Pievienot sīpolus un ķiplokus un cept visu kopā vēl pāris minūtes. Pievienot malto gaļu un cept, līdz gaļa gatava. Pievienot apm. pusi no barbekjū mērces un samaisīt.

Sieru sarīvēt uz dārzeņu rīves. Mīklu izrullēt un sagriezt kvadrātos. Katru mīklas kvadrātu apsmērēt ar barbekjū mērci, uzlikt šķipsniņu siera un malto gaļu. Kvadrāta stūrus pacelt uz augšu un sastirpināt (kā sainīti).

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja ir vēlme, smalkmaizītes apsmērēt ar sakultu olu.

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī apm. 15 min. 180 grādos.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieku”

Recepti piedāvā 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.