Mājas siera gatavošanas process Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā.     04.06./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Mājas siera gatavošanas process Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā. 04.06./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Zemeņu sorbets ar rudzu maizes kraukšķiem. Atsvaidzinošs gardumiņš 0

Renāte Kalniņa uz lauku rudzu maizes ripiņas uzsēdinājusi ķimeņu vājsiera un apgrauzdētu un smalcinātu kaņepju sēkliņu maisījumu.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Lasīt citas ziņas

Savukārt Lauras gatavotā deserta pirmā kārta tapusi no drupinātas biskvīta vai smilšu mīklas, kas sablendēta ar sviestu. Otrajā kārtā likts zemeņu sorbets (sasaldēta sula). Rotājumam izmantotas zaķskābenes.

Recepte no biedrības “Siera klubs” sadarbībā ar Ventspils tehnikumu rīkotā jauniešu konkursa “Mans lepnums – mans Jāņu siers”.
Konkursā piedalījās arī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma 2. kursa audzēknes Laura Leonaite un Renāte Kalniņa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.