Foto – Shutterstock

Smeķīgas liellopa gaļas kotletītes. Drošs ceļš uz vīrieša sirdi! 2

Mājas liellopa gaļas kotletes

Sastāvdaļas
500 g liellopa maltās gaļas
1 sīpols
1 ola
2-3 šķēlītes baltmaizes
150 ml piena
Sāls
Milti vai rīvmaize panēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Lasīt citas ziņas

Maizi salauza gabaliņos un izmērcē pienā. Izmirkušo maizi kārtīgi izmīca ar rokām, kamēr izveidojas viendabīga piena un maizes putriņa.

Sīpolu sarīvē.

Bļodā liek liellopa malto gaļu, rīvēto sīpolu, maizes un piena putriņu. Piesit olu, pieliek sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas sastāvdaļas ar rokām kārtīgi samīca. Veido kotletītes, kuras apviļā miltos vai rīvmaizē.

Cep augu eļļā uz pannas, kamēr gatavas un zeltaini brūnas. Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.