Foto – Shutterstock

Šokolādes halva – mājās gatavots veselīgs gardums 0

Nepieciešams

4 ēdamkarotes Indijas riekstu

3 ēdamkarotes saulespuķu sēkliņu

3 ēdamkarotes grieķu riekstu

2 ēdamkarotes kļavu sīrupa

1 tējkarote medus

2 tējkarotes kakao

3 vīģes

Presētas kakao pupas (vai šokolāde ar 99% kakao) apviļāšanai – aptuveni 20 gr

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

1. Vīģes izmērcē karstā ūdenī.

ASV vairs nevēlas pagaidu pamieru Ukrainā: Venss nāk klajā ar jaunu paziņojumu 42
Kokteilis
Galvenais, saglabā mieru! 5 zodiaka zīmes, kurām šodien būs jātiek galā ar neparedzētām grūtībām
Trampa dzīvībai draud briesmas: bijušais ASV Nacionālās drošības padomnieks atklāj kāda terora tīkla “slepkavību sarakstu”
Lasīt citas ziņas

2. Kakao pupas/šokolādi sarīvē uz vissmalkākās rīves.

3. Blenderī sasmalcina saulespuķu sēkliņas un riekstus, pievieno notīrītas vīģes, kļavu sīrupu un medu. Visu samaisa viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Liek ledusskapī uz 7-10 minūtēm. Pēc tam veido bumbiņas un apvārta kakao pulverī. Glabā ledusskapī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.