Foto: Caters News Agency/LETA

3. Atmošanās 4

Rozā Mēness teju vienmēr rada plašu apzinātības vilni cilvēkos. Ja jūs būsiet atvērts šai parādībai, šajā dienā varēsiet sevi labāk
izprast.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
Lasīt citas ziņas

Izmantojiet šo laiku, lai vēl vienu reizi “nokalibrētu” sevi. Proti, atrodiet līdzsvaru dzīvē. Jauna atmošanās ļaus jums ieraudzīt savu
dzīvi un notikumus tik skaidri kā nekad iepriekš. Iespējams, uz kādu brīdi pat iegūsiet iespēju paredzēt nākotni. Tādējādi šis ir lielisks vakars, lai pieņemtu svarīgus lēmumus.

4. Ciešākas attiecības
Ja jums ir zināmas problēmas ar komunikāciju, izmantojiet otrdienas vakaru, lai tās uzlabotu. Šajā vakarā arī jūs būsiet enerģijas lādiņš, lai uzlabotu/stiprinātu savas attiecības ar draugiem, ģimeni un tuvajiem cilvēkiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izmantojiet laiku, lai izveidotu kontaktu ar cilvēkiem, ar kuriem neesat ilgi redzējušies vai sazvanījušies. Jūsu sociālās prasmes piedzīvos uzplaukumu, tāpēc izmantojiet to kā iespēju radīt tuvākas attiecības ar jums svarīgiem cilvēkiem.

5. Jauns piedzīvojums
Pilnmēnesi vienmēr saistījuši ar atdzimšanu un jaunu sākumu. Tāpēc – ja ir kaut kas, ko jūs sen esat gribējuši izmēģināt, bet nekādi nespējāt saņemties, tagad jums ir piemērots brīdis. Tā ir jūsu iespēja!

Jūs varat sākt jaunu hobiju, apgūt jaunu valodu vai darboties pēc jaunas vingrojumu programmas. Jebkurā gadījumā vienkārši dariet to! Pārtrauciet attaisnoties. Neļaujiet nevienam stāties ceļā jūsu jaunajiem aizsākumiem. Izmantojiet šo iespēju, lai izmēģinātu kaut ko jaunu.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.