
Foto: Fotolia
Spageti ar tomātiem 0
Sastāvdaļas
• 500 g spageti
• 10 ķirštomāti
• 3–5 šķēles saulē kaltētu tomātu
• 3 ķiploka daiviņas
• Parmas vai cits cietais siers
• Rukola
• Olīveļļa
Reklāma
Reklāma
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Piecas horoskopa zīmes, kurām šī diena atnesīs jaunas pārmaiņas dzīvē
Pagatavošana.
Kamēr vieglā sālsūdenī vārās spageti, pannā uzkarsē olīveļļu, apcep ķiploka daiviņas, pieliek sagrieztus tomātus un sautē 3–5 minūtes. Tad pievieno nokāstus spageti, sajauc un pārkaisa ar rukolu. Pasniedz ar rīvētu Parmas sieru.