
Foto: Fotolia
Spageti ar tomātiem 0
Sastāvdaļas
• 500 g spageti
• 10 ķirštomāti
• 3–5 šķēles saulē kaltētu tomātu
• 3 ķiploka daiviņas
• Parmas vai cits cietais siers
• Rukola
• Olīveļļa
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Pagatavošana.
Kamēr vieglā sālsūdenī vārās spageti, pannā uzkarsē olīveļļu, apcep ķiploka daiviņas, pieliek sagrieztus tomātus un sautē 3–5 minūtes. Tad pievieno nokāstus spageti, sajauc un pārkaisa ar rukolu. Pasniedz ar rīvētu Parmas sieru.