Foto – Anda Krauze

Sparģeļu uzkoda ar gaļu. Iesaka dziedātāja Jenny May 0

Sastāvdaļas – sparģeļi, prošuto gaļa.

Pagatavošana.
• Sparģeļus apcep pannā.
• Katram sparģelim atsevišķi aptin prošuto vītināto gaļu.
• Atkal liek uz pannas un viegli apcep.
• Gaļa pati par sevi ir sāļa – nav nepieciešams pievienot ne sāli, ne piparus.

Reklāma
Reklāma
Vēl viens trieciens Īlonam Maskam: Tramps piešķir 10 miljardus viņa sliktākajam murgam
Okupanti zvēro: ukraiņi atraduši netradicionālu, taču efektīvu veidu, kā cīnīties pret Krievijas droniem
3 dejas = 600 eiro? Vecāki soctīklos diskutē par neprātīgām izmaksām Skolēnu Dziesmu un deju svētkos 151
Lasīt citas ziņas

Padoms. Der tikai prošuto gaļiņa. Šķietami līdzīgie bekona gabaliņi nederēs, jo tie sačurkst un atnāk vaļā – neturas apkārt sparģelim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.