Foto – Anda Krauze

Sparģeļu uzkoda ar gaļu. Iesaka dziedātāja Jenny May 0

Sastāvdaļas – sparģeļi, prošuto gaļa.

Pagatavošana.
• Sparģeļus apcep pannā.
• Katram sparģelim atsevišķi aptin prošuto vītināto gaļu.
• Atkal liek uz pannas un viegli apcep.
• Gaļa pati par sevi ir sāļa – nav nepieciešams pievienot ne sāli, ne piparus.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Padoms. Der tikai prošuto gaļiņa. Šķietami līdzīgie bekona gabaliņi nederēs, jo tie sačurkst un atnāk vaļā – neturas apkārt sparģelim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.