Foto – Anda Krauze
Sparģeļu uzkoda ar gaļu. Iesaka dziedātāja Jenny May 0
Sastāvdaļas – sparģeļi, prošuto gaļa.
Pagatavošana.
• Sparģeļus apcep pannā.
• Katram sparģelim atsevišķi aptin prošuto vītināto gaļu.
• Atkal liek uz pannas un viegli apcep.
• Gaļa pati par sevi ir sāļa – nav nepieciešams pievienot ne sāli, ne piparus.
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Padoms. Der tikai prošuto gaļiņa. Šķietami līdzīgie bekona gabaliņi nederēs, jo tie sačurkst un atnāk vaļā – neturas apkārt sparģelim.



