Foto-Valda Madalāne

Spināti saldajā krējumā 0

Sastāvdaļas  (4 porcijas)
: 500 g spinātu, 1 sīpols, 2 – 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote sviesta, 250 ml putukrējuma, pēc vajadzības: malti melnie pipari, sāls, rīvēts muskatrieksts.

Kā gatavot?

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Spinātus novāra viegli sālītā ūdenī, nokāš, notecina un sagriež. Sviestā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno putukrējumu, piparus, sāli un muskatriekstu. Pēdējos pievieno spinātus un vēl divas minūtes pasautē. Izmano kā piedevu vai atsevišķu ēdienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.