Foto – Matīss Markovskis

Spinātu salāti ar grilētu sieru un kaltētu tomātu pesto 0

Sastāvdaļas
200 g Halloumi siera
65 g spinātu lapiņu
65 g rukolas lapiņu
120 g ķiršu tomātiņu
8 paipalu olas

Reklāma
Reklāma
Sekas var būt smagas: pieci produkti, kurus nedrīkst lietot kopā ar medikamentiem
“Sliktākais vēl tikai priekšā: “dzīvais Nostradams” paredz lielu karu un atklāj, kur tas sāksies
Kokteilis
Ko par tevi atklāj nedēļas diena, kurā esi dzimis? 5
Lasīt citas ziņas

Pesto
100 g kaltētu tomātu
5 g čili pipara
ķiploka daiviņa
olīveļļa

Pagatavošana.
Halloumi siera šķēles uz sakarsētas grila pannas viegli apcep.
Novāra paipalu olas – 3 minūtes, atdzesētas noloba. Ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm.
Gatavo pesto. Čili piparam izņem sēklotni un smalki sakapā. Blenderī liek kaltētos tomātus, ķiploku, pielej olīveļļu, sablendē. Beigās pievieno sakapāto čili.
Pasniedzot šķīvī liek spinātus un rukolu, pievieno ķiršu tomātus, paipalu olas un grilēto sieru.
Visam pārlaista kaltēto tomātu pesto.

CITI ŠOBRĪD LASA

Halloumi siers ir tradicionāls Kipras produkts, gatavots no aitas un kazas piena, nereti pievienots arī govs piens. Šis siers paredzēts cepšanai. Šim ēdienam var izmantot arī citu cepamsieru vai grilsieru. Maltītes vērtību labi papildina grilēti dārzeņi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.