Foto – Shutterstock

Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0

Pagatavošana.

Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.

Reklāma
Reklāma

Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.

12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Kokteilis
Likteņa skūpsts: cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, tiek uzskatīti par visveiksmīgākajiem
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 89
Lasīt citas ziņas

Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.

Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.