
Foto – Shutterstock
Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0
Pagatavošana.
Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.
Reklāma
Reklāma
Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus
3
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.
Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.
FOTO. “Latvieša kods – tas nav tikai sēņošana, šašliks, bet arī dziesmu un deju svētki.” Aizvadīts skatuviskās dejas uzvedums “Viedvasara”
Vai Tramps spēs apturēt karu Ukrainā? ASV prezidents atklāj savu redzējumu par iespējām to izbeigt
Palīdz uzlabot miegu un samazināt holesterīna līmeni: uztura speciālisti nosauc augli, kuru būtu ieteicams ēst katru dienu
Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.