Foto – Shutterstock
Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0
Pagatavošana.
Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.
Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
“Notiek kaut kas nepatīkams” – Polija izslēgta no miera sarunām Londonā
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.
Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.
Tas bijis tikai laika jautājums: Valmieras pagastā nosmok seniore – iedzīvotāji tajā redz pašvaldības atbildību
VIDEO. Atpūšas pirms lielā darba: izbēgušu ziemeļbriedi pamana staigājamies pa pludmali
“Veselības aprūpe ir pilnīgā pakaļā!” Pacienti sašutuši par šķietami bezgalīgajām gaidīšanas rindām veselības aprūpē
Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.



