Foto – Shutterstock
Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0
Pagatavošana.
Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.
Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām
8
Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.
Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.
Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.



