Foto – Shutterstock
Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0
Pagatavošana.
Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.
Reklāma
Reklāma
Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Tramps gatavojoties sensacionālam paziņojumam: amerikāņu režisors pārliecināts, ka gadiem slēpta informācija nāks gaismā
Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.
Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.
“Viņam esot tādas tiesības…” Vīrietis benzīntankā vicina savu dienesta apliecību un piedraud pārdevējai
“Es negrasos izklaidēt cilvēkus ar šo faktu!” Ādolfs Hitlers atgriezies, taču ir ārkārtīgi aizkaitināts
Vai Krievijas pierobežā vajag nojaukt sliedes? Siliņa vēl prāto – meklēs, ar ko konsultēties
Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.



