Foto – Shutterstock

Stromboli – picas rulete ar mocarellu un raudeni 0

Sastāvdaļas

250 gr picas mīklas
1 tasīte tomātu mērces
2 mocarellas siera bumbas
9 salami desas gabaliņi
7 šķiņķa gabaliņi
Kaltēta raudene

Reklāma
Reklāma

Mīklai būs nepieciešams

Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

tasīte silta ūdens
1/4 tējk sausā rauga
1 ēdk medus, vai cukura
2 tējk sāls
2 ēdk olīveļļas
3 tasītes miltu

Pagatavošana

Lai pagatavotu mīklu, jums no sākuma ir jāsajauc siltais ūdens ar raugu un 1 tējkaroti cukura. Tad pievienojiet sāli un olīveļļu. visu kārtīgi samaisiet pievienojiet miltus un izmīciet mīklu kārtīgi 15-20 minūtes. Mīklas piku ievietojiet viegli ieeļļotā bļodā,pārklājiet ar tīru dvieli un nolieciet siltā vietā uz 30-45 minūtēm, lai tā uzrūgst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu izrullējiet , noklājiet ar tomātu mērci, atstājot 7 cm no visām malām nenosmērētu. Izkārtojiet šķiņķa un salami gabaliņus un mocarellasripas. Satiniet visu ruletē, pārklājet ruleti ar sakultu olu.

Veiciet ieslīpus iegriezumus ik pa 4 cm.

Pēdējais un pats galvenais akcents ir kaltētā raudene, ar ko apkaisa ruleti.

Picu cepiet 240-250 grādos 10-12 minūtes

Rakstu piedāvā portāls

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.